Voldoen aan
een reële behoefte
in de markt

In West-Europa, we willen skiën. En wanneer men voelt zoals skiën, reist hij naar de bergen. Dat is nogal een rit, het is duur en alleen een paar maanden per jaar.

Ski liefhebbers hebben een alternatief: de inddor ski. Huidige ski koepels helaas niet dezelfde sensaties te bieden door korte hellingen, kleine druppels en de onaangename gevoel van het skiën in een tunnel.

Project

Een groots project

Snowgames wordt gebouwd in Lessines, 50km Westen van Europa's hoofdstad Brussel, in 3 oude en aangrenzende steengroeven, in totaal 220.000m²

Een uniek project

De sfeer in het park Snowgames een echte resort ervaring recreëren. Snowgames zal het grootste indoor ski resort in de wereld zijn. Als de berg, zal het aantrekken van skiërs en niet-skiërs.

Skiërs kunnen genieten van hun sport van sneeuw op het terrein van een voormalige steengroeve onder een grote koepel "hemelsblauw" zak. Geen structuur of pilaren die rommel tracks.

Niet-skiërs zullen zich wijden aan het klimmen op de rots of ijs en genieten van het fitnesscentrum.

Alles om de sfeer en ontspanning van de berg te vinden.

3D-weergave van de indoor skiresort Snowgames

Een echt Alpendorp

Naast zijn unieke en prachtige skigebied kenmerkt de Snowgames Mountain Theme Park een echte alpine dorp gebouwd op de rotsachtige helling van een aangrenzende groeve.

Het bergdorp biedt retail en horeca, thema-restaurants en bars, après-ski, een spa met een uitgebreid wellness-centrum met een groot zwembad, sauna's en jacuzzi's. Een berg thema hotel met 100 kamers zal maken op het terrein overnachtingen mogelijk en zal zowel de particuliere als zakelijke klanten aan te trekken.

Snowgames, een ecologisch project

Snowgames zal meer dan drie keer meer energie-efficiënter dan de bestaande indoor ski resort. De unieke locatie (gat in de grond), de warmte-isolerend vermogen van de rotsen en het gebruik van bewezen, maar het uitvoeren van technologieën zullen zijn jaarlijkse energieverbruik tot het niveau van een enkel Londen-Sydney jumbojet retourvlucht verminderen.

Nieuws

Nouveau logo et nouveau site

Comme vous avez pu le constater, une nouvelle communication, lisible sur mobile et tablette avec des informations plus précises sur le projet.

Travailler chez Snowgames

Il est encore un peu prématuré de parler embauche au stade actuel, mais il sera prochainement possible d’envoyer vos candidatures.

4.400 abonnés sur Facebook

Suivez nous sur Facebook, pour rester informé lorsque nous communiquerons de l'avancement du projet.

Contact

Initiatiefnemer van het project:

Jean-Marc Wellens
21, chemin des Peupliers
7800 Ath
0032 68 28 19 36
info@snowgames.be